راه اندازی مرکز سوانح و‌سوختگی گلستان اولویت اصلی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی گفت:راه اندازی مرکز سوانح و‌سوختگی گلستان اولویت اصلی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر مرادی صبح امروز در نشست ویژه پروژه بیمارستان سوختگی گلستان گفت: همه مدیریت ها باید با دکتر سروش به عنوان مسوول راه اندازی پروژه نهایت همکاری را کرده و اولویت ها و برنامه های ایشان را برای اتمام ساخت و‌تجهیز مرکز پیاده کنند.

وی اظهار داشت: یک سلسله از اقدامات عمرانی در دانشگاه وابسته به آغاز به کار این بیمارستان است و باید با مشخص شدن نقص ها ، نیازها و اولویتها ، تامین‌منابع مالی ، تشکیل جلسات هفتگی و جدیت همه همکاران ،مراحل پایان کار تسریع یابد.

رییس دانشگاه با بیان اینکه هر روز افتتاح زودتر بیمارستان سوختگی رفاه و نجات بیماران را در پی خواهد داشت گفت: این‌کار وظیفه اخلاقی ، سازمانی و اجتماعی تک تک ماست.