دوره ضیافت اندیشه اساتید با موضوع غرب شناسی با حضور اساتید دانشگاه در سالن جلسات نهاد برگزار شد.

دوره ضیافت اندیشه اساتید با موضوع غرب شناسی به سخنرانی دکتر محمد رجبی (پژوهشگر حوزه تاریخ و هنر) و با حضور جمعی از اعضاء هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی با هدف آشنایی و بررسی فرهنگ و تمدن غرب به مدت سه روز در مورخ 23 لغایت 25 تیر ماه برگزار شد.

در مجموعه جلسات این دوره دکتر رجبی بحث را با دلیل نامگزاری غرب از نظر جغرافیایی ، فرهنگی و ماهیت آن آغاز نمودند.

ایشان در این دوره به تفکیک در مورد فرهنگ های غرب ، حزب ها ، مذاهب ، جنگ ها و انقلاب های آن به طور مفصل بحث نمودند. و نیز به دنبال آن ارتباط بین غرب و شرق و دلایل به وجود آمدن تضاد های آنها بحث شد.

دکتر محمد رجبی در ادامه به تحولات فرهنگی، اقتصادی و جنگی در غرب اشاره ، و نقش هریک از این موارد را در رشد و توسعه غرب بیان نمودند. در ادامه دلایل و عواملی که در رشد و توسعه بسیار سریع غرب نقش داشتند را ذکر نمودند.

مجموعه جلسات غرب شناسی با هدف رشد و توسعه دانش مرتبط با غرب و شناسایی فرهنگ ها و تحاریف و نیز واقعیات غرب برگزار شد.

پایان/

۲۵ تیر ۱۳۹۸ ۱۲:۱۷