درخشش اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در کسب رتبه‌های برتر h-index کشوری

اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در کسب رتبه‌های برتر h-index کشوری موفق ظاهر شدند.
مدیر اطلاع‌رسانی پزشکی با اعلام این خبر گفت:  14 نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه با بیشترین شاخص H-Index  در رشته‌های تخصصی معرفی شده اند.

دکتر فاطمه رجعتی افزود: این 14 عضوهیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه رتبه 5% برتر کشور در رشته های تخصصی بر اساس معیار H-Index بانک اطلاعاتی Scopus به دست آورده‌اند.

دکتر زهره رحیمی، دکتر مقداد پیرصاحب، دکتر حبیب اله خزایی،دکتر کامران منصوری، دکتر فریبرز امیدی، دکتر ستار رضایی، دکتر بهزاد کرمی متین، دکتر تورج احمدی جویباری،، دکتر احسان صادقی، دکتر یحی صفری، میلاد برجی، دکتر لیبا رضایی، دکتر علی اکبر ویسی رایگانی و خانم فاطم حدادیان چقایی از   اعضای هیأت علمی دانشکده‌های پزشکی، بهداشت، علوم تغذیه و صنایع غذایی، پیراپزشکی، پرستاری و مامایی هستند که حایز این موفقیت شده اند.