دوره ضیافت اندیشه اساتید با موضوع حقوق بشر با حضور جمعی از اعضا هیئت علمی دانشگاه در سالن جلسات نهاد برگزار شد

دوره ضیافت اندیشه اساتید با موضوع حقوق بشر با حضور اعضاء هیئت علمی دانشگاه و با سخنرانی دکتر جواد ارسطا (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران) به مدت سه روز از مورخ 31 تیرماه لغایت 2 مرداد ماه در سالن جلسات نهاد دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

این دوره با هدف شناسایی و بررسی قوانین و رهنمودهای حقوق بشر برگزار شد.در این مجموعه جلسات بررسی حقوق بشر و مقایسه این موضوع در طول تاریخ نسبت به اسلام محوریت دوره بود. و همواره عنوان شد که اسلام به موضوع حقوق بشر به طور مداوم و مستمر از همان روزهای اول تاکید داشته است. که در این رابطه مصادیقی بیان شد.

دکتر ارسطا در سخنان خود به عنوان یکی از شاخصه های حقوق بشر به مسئله برابری انسان ها اشاره کردند. و خاطر نشان کردند ، آنچه که باعث میشود انسانی بر انسان دیگر برتری داشته باشد ، صفات و فضائل اخلاقی است.همچنین ایشان با مثال های متعدد روشن نمودند که در اسلام معیار حقوق بشر مسلمان شدن و مسلمان بودن  نیست ، بلکه فضائل و صفات اخلاقی است. ونیز حقوق بشر شامل افراد و شهروندان جامعه اسلامی است حتی اگر مسلمان نباشند.

در مجموعه این جلسات پرسش و پاسخ و مشارکت گرم اساتید، پیرامون موضوعات مورد بحث با محوریت حقوق بشر صورت گرفت.