پیام رییس دانشگاه به مناسبت روز خبرنگار

رییس دانشگاه علوم پزشکی در پیامی روز خبرنگار را تبریک گفته و از اصحاب رسانه تقدیر کرد.

متن پیام بدین شرح است :

🔹به نام خدا🔹

۱۷ مرداد ماه ؛ روز خبرنگار را به همه اصحاب سختکوش رسانه در تمامی عرصه های خبری ، اطلاع رسانی ، تحلیلی و بصری تبریک می گویم .

ما در سازمانی خدمت می کنیم که غایت تلاش آن ، مشارکت همگان برای حفظ و ارتقای سلامت است و این امر در قالب عنوان کلی اجتماعی شدن سلامت ، بدون همکاری و تلاش تاثیرگذار خبرنگاران میسر نخواهد شد .

اجرای موفق و کم نظیر بسیج ملی کنترل فشار خون و سایر برنامه های دانشگاه علوم پزشکی در استان ، از جمله سلامت نوروزی ، هفته سلامت ، خودمراقبتی ، عبور از بحران ها و کوشش مستمر در افزایش سواد سلامت و تقویت فرهنگ و شیوه زندگی مردم از جمله اموری است که با همگامی خبرنگاران عزیز صورت می پذیرد و این نقش به اندازه ای پر رنگ است که قابل کتمان نبوده ، بلکه شاخص و شایسته تقدیر است.

این روز را همچون فرصتی می دانم تا از خبرنگاران شریف رسانه های دیداری ، شنیداری ، مکتوب و مجازی صمیمانه تشکر کنم و از آنان بخواهم پنجره دلسوزی و همت خود بر سلامت مردم را همچنان باز نگاه دارند و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را همچون همیشه یاری و مساعدت و با نقد و نظر کارشناسی و راهگشا همراهی نمایند.

دکتر مرادی
               رییس دانشگاه علوم پزشکی