تقدیر رئیس دانشگاه از آزادگان در سالروز ورود غرورآفرین اسرا به میهن اسلامی

همزمان با سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی(امروز شنبه 26 مردادماه) طی مراسمی با حضور رئیس محترم دانشگاه و دبیر محترم ستاد شاهد و ایثارگر از سه تن از آزادگان دانشگاه تقدیر به عمل آمد. در این جلسه  آقای دکتر مرادی ریاست دانشگاه ضمن عرض سلام و خیرمقدم به همکاران آزاده سرافراز سال های دفاع مقدس گفت، آرامش و آسایش امروز ما مدیون زحمات، دلاوری ها، رشادت ها و ازخودگذشتگی  ایثارگران 8 سال دفاع مقدس است و زبان ما برای تشکر و سپاسگزاری از آن ها قاصر و ناتوان است. در ادامه آقای شاکری دبیر ستاد شاهد و ایثارگر نیز از ایثار و فداکاری ایثارگران به خصوص آزادگان سرافراز دانشگاه تقدیر و تشکر کرد.در پایان این جلسه، با اهدای گل، هدیه و لوح تقدیر از سه تن از آزادگان دانشگاه آقایان علی اشرف سهرابی(حوزه معاونت آموزشی دانشگاه)، فرهاد امیری(حوزه مدیریت منابع  انسانی دانشگاه) و شهریار احمدیان(حوزه مدیریت امور مالی دانشگاه) تقدیر و تشکر شد.