اساتید دارای مقالات پر استناد از سال 2018 معرفی شدند

اساتید دارای مقالات پراستناد 1% و 1/.% برتر در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از سوی پایگاه اطلاعاتی ISI Web of Sciences معرفی شدند.

مدیر اطلاع رسانی پزشکی از موفقیت اعضای هیأت علمی این دانشگاه که مقالات آنان به صورت hot paper و high cited paper مورد ارزیابی قرارگرفته است، خبر داد.

دکتر فاطمه رجعتی گفت: دکتر مهدی تقدسی در رشته دکترای تخصصی ایمنی شناسی از دانشکده پزشکی دارای یک مقاله پراستناد و داغ، دکتر محمدحسین فرزایی در رشته دکترای تخصصی داروسازی سنتی از دانشکده داروسازی دارای 2مقاله پراستناد و دکتر مهدی زبیری در رشته دکترای فوق تخصصی بیماریهای گوارش و کبدبالغین، دکتر رزیتا ناصری دررشته دکترای فوق تخصصی غدد درون ریز و متابولیسم از دانشکده پزشکی دارای یک مقاله پراستناد، از سال 2018 تاکنون بوده اند.

گفتنی است در این مدت 30 نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه نیز  38 مقاله برتر (top paper) به صورت« collaboration» چاپ نموده اند.

۲۸ اَمرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۴۱