ریاست دانشگاه: آماده همکاری کامل برای حل مشکل قاچاق کالاهای سلامت محور هستیم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در کارگروه مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور عنوان کرد: باید از ظرفیت اساتید دانشگاه برای آگاهی بخشی به مردم در خصوص کالاهای سلامت محور استفاده کرد.

دکتر مرادی در کارگروه مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور که صبح امروز با حضور مدیران ارشد دستگاههای ذیربط و به میزبانی معاونت غذا و دارو برگزار شد گفت: امروزه صدمات قاچاق بر اقتصاد ملکت بر کسی پوشیده نیست اما قاچاق کالاهای سلامت محور علاوه بر اقتصاد سلامتی مردم را نشانه می رود.

وی با اشاره به رواج انواع اعمال جراحی زیبایی در بین مردم خصوصا بانوان خاطر نشان ساخت: بسیاری از فعالیتهای زیبایی، حتی اعمال جراحی از قبیل انواع تزریق در برخی از آرایشگاه های زنانه به صورت غیرمجاز صورت می گیرد که تاکنون منجر به صدماتی بسیار جبران ناپذیری از قبیل نابینایی شده  است.

دکتر مرادی گفت: دانشگاه علوم پزشکی آمادگی خود را برای انجام هرگونه همکاری با ادارات عضو کارگروه مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور اعلام می کند و در این راه از هیچ تلاشی دریغ نمی ورزد.
۲۸ اَمرداد ۱۳۹۸ ۱۳:۰۴