آمادگی کامل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برای اربعین حسینی

رئیس دانشگاه صبح امروز در جلسه شورای پدافند غیر عامل استان کرمانشاه که در استانداری تشکیل شد در خصوص اربعین گفت: با توجه به تجمع زوار ارجمند در رویداد اربعین ،تامین سلامت آنان یکی از پر اهمیت ترین بخش هاست .

دکتر مرادی با بیان اینکه اقدامات دانشگاه علوم‌پزشکی در اربعین در پنج بخش تعریف می شود گفت: بخش فوریت ها و‌اقدامات پیش بیمارستانی، بحث درمان و‌ اقدامات بیمارستانی ، بهداشت ، غذا و دارو و پشتیبانی نیروها و‌تدارکات مربوطه از جمله این بخشهاست.

وی با اشاره به اینکه سه بیمارستان صحرایی در منطقه برپا خواهد شد افزود: آمادگی بیمارستان ۹۶ تختخوابی قصر شیرین و بیمارستان ۸۱ تختخوابی سرپل ذهاب ، آماده باش کلیه بیمارستانهای مسیر ، اختصاص تخت به مددجویان و ‌نیز مدیریت اعمال جراحی غیر اورژانس از جمله این اقدامات است.