بزرگداشت روز جهانی غذا در کرمانشاه

همایش روز جهانی غذا با شعار "اتحاد علیه گرسنگی" و به منظور معرفی کارخانجات برتر و نمونه استان کرمانشاه در سالن شهدای دولت استانداری کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه ، در این مراسم که به همت معاونت دارو و غذا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد، برخی از مسئولان سیاسی استان، دانشگاه علوم پزشکی و مدیران شرکتها و کارخانجات نمونه استان به ایراد سخنرانی در خصوص اهمیت غذا و راهکارهای ریشه کن کردن کمبود مواد غذایی به ایراد دیدگاههای خود پرداختند.

در پایان این همایش، مجتمع کشت و صنعت ماهیدشت کرمانشاه به مدیر عاملی جواد مدلل به عنوان واحد برتر صنایع غذایی استان معرفی شد.

همچنین مجتمع کشت و صنعت روژین تاک، شیر و لبنیات بهار دالاهو، مانیزان، فرآورده های گوشتی بیستون، شرکت آرد خوشه گندم، شرکت بسته بندی مروارید غرب، شرکت محصولات بهداشتی غرب، شرکت زمزم و شکر ریز به عنوان واحدهای نمونه استان معرفی شدند.

گفتنی است؛ از مدیران عامل شرکتهای یاد شده و مسئولات برتر و نمونه فنی برخی آنها و برخی دیگر از شرکتها با اهدا لوح و تندیس، قدردانی به عمل آمد.