فراخوان مناقصه عمومی یک مرحله ای خرید انواع ضد عفونی کننده جهت مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه

معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه درنظر دارد مناقصه عمومی  یک مرحله ای خرید انواع ضد عفونی کننده به صورت مجزا به شرح جدول ذیل، جهت مراکز درمانی تابعه خود را از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت برگزار نماید.

0

کلیه مراحل برگزاری مناقصه از دریافت اسناد مناقصه تا ارائه پیشنهاد مناقصه گران وبازگشایی پاکت ها از طریق درگاه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستادایران) به آدرس www.setadiran.ir  انجام خواهد شد ولازم است مناقصه گران درصورت عدم عضویت قبلی، مراحل ثبت نام درسایت مذکور ودریافت گواهی امضای الکترونیکی را جهت شرکت درمناقصه محقق سازند. تاریخ انتشار مناقصه درسامانه روزیکشنبه تاریخ 21/7/98 می باشد.

1)  مهلت زمانی دریافت اسناد مناقصه از سایت: تا ساعت 19 روز دوشنبه تاریخ  29/7/98  می باشد.

2)   مهلت زمانی ارائه پیشنهاد :تا ساعت  15 روز سه شنبه تاریخ 14/8/98 می باشد.

3)   زمان بازگشایی پاکتها: ساعت 10 صبح روزشنبه  تاریخ 18/8/98 می باشد.

4)   اطلاعات تماس  با دستگاه مناقصه گزار جهت دریافت اطلاعات بیشتر درخصوص اسناد مناقصه : امور عمومی معاونت غذا و دارو- تلفن تماس 08337106222

5)   سپرده شرکت درمناقصه، مجزا برای هر نوع ضد عفونی کننده، به صورت ضمانتنامه معتبر بانکی بدون قید وشرط ویا واریز نقدی وجه مذکور به حساب شماره 0104173702007 بانک صادرات شعبه مدرس ( کرمانشاه ) بنام دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه می باشد.

6)    محل تحویل پاکت( الف )کرمانشاه، بلوار پرستار،روبروی دانشکده داروسازی، معاونت غذا و دارو، طبقه اول، واحد حراست می باشد.

7)   محل بازگشایی پیشنهادات واصله درمحل کرمانشاه، بلوار پرستار،روبروی دانشکده داروسازی، معاونت غذا و دارو، طبقه اول، دفتر معاونت غذا و دارو می باشد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات

بهداشتی درمانی کرمانشاه