آغاز ثبت نام کلاس های رایگان آموزشی المپیاد علمی

رییس مرکز مطالعات و‌توسعه آموزش علوم پزشکی کرمانشاه از آغاز ثبت نام کلاس های رایگان آموزشی المپیاد علمی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر ایزدی با بیان اینکه کلاس های رایگان آموزشی المپیاد علمی دانشجویی دانشگاه در ۶ بخش برگزار می شود گفت: دانشجویان علاقه مند در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای حرفه ای و تخصصی و دستیاران می توانند از تاریخ ۸ الی۲۵ آبان ماه با مراجعه حضوری به دفتر استعداد درخشان مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی یا تماس با شماره تلفن 08338378101 برای شرکت در این کلاس ها ثبت نام کنند.

وی افزود: شش حیطه  تفکر علمی در علوم پایه، استدلال بالینی، آموزش پزشکی، مطالعات میان رشته ای سلامت(فلسفه پزشکی)، کارآفرینی در بستر دانشگاه نسل سوم و مدیریت نظام سلامت در  کلاسهای آموزشی المپیاد تدریس خواهد شد.

به گفته وی دانشجویان تحصیلات تکمیلی شامل کارشناسی ارشد، Ph.D و دستیاری تنها می توانند حیطه کارآفرینی را انتخاب کنند ،اما دانشجویان کارشناسی و دکترای حرفه ای امکان انتخاب یکی از شش حیطه را دارند.

گفتنی است که برگزیدگان المپیاد می توانند از مزایای استعداد درخشان، استریتی، بنیاد نخبگان و تحصیل همزمان در ۲رشته و اختصاص گرنت پژوهشی و ... بهره مند گردند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید