دکتر نوری زاد : تا پایان امسال دیگر خانه بهداشت استیجاری نداریم

بدهی های دانشگاه به صفر نزدیک شده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : در پایان سال جاری با اتمام پروژه های ساخت خانه های بهداشت ، جشن پایان ساخت این مراکز را برپا می کنیم.

دکتر نوری زاد که در سی امین نشست هیات امنای دانشگاه سخن می گفت با اشاره به کسب توفیقاتی چون برپایی شایسته و باشکوه نهمین المپیاد فرهنگی ، ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و طرح عظیم ضیافت اندیشه ، همچنین بازسازی تمام خوابگاه های دانشجویی ، اجرای طرح های پژوهشی مهم در استان ، شروع ترم دوم  دانشکده دندانپزشکی ، ایجاد مالکیت معنوی و فکری ثبت اختراعات ، راه اندازی آموزش الکترونیکی و... اظهار داشت که دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه درصدد دست یابی به قله های موفقیت و ارتقا است.

دکتر نوری زاد همچنین ضمن تشریح تعدادی از موفقیت های دانشگاه همچون کاهش 50 درصدی مرگ و میر مادران ، پایان احداث ساختمان دارو و غذا و شروع کار تعدادی از پروژه های عمرانی مهم و کسب عناوین و افتخارات ارزشمند توسط تعدادی از واحدهای دانشگاه به تشریح وضعیت مالی دانشگاه پرداخته و اظهار داشت : در سال جاری خوشبختانه بدهی های دانشگاه به صفر نزدیک شده است.