برگزاری نشست دانشجویی با موضوع شرایط ظهور

نشست دانشجویی با موضوع شرایط ظهور توسط کانون مهدویت با حضور دانشجویان و سخنرانی ایت ا... مستشاری در روز پنجشنبه مورخ 23 آبان ماه با هدف شفاف سازی عوامل ظهور امام زمان (ع) و همچنین بیان تحریفات به وجود آمده در دین برگزار شد.

نشست دانشجویی با موضوع شرایط ظهور توسط  کانون مهدویت با حضور دانشجویان و سخنرانی ایت ا... مستشاری در روز پنجشنبه مورخ 23 آبان ماه با هدف شفاف سازی عوامل ظهور امام زمان (ع) و همچنین بیان تحریفات به وجود آمده در دین برگزار شد.استاد مستشاری در این نشست موضوع مهدویت را مورد بحث قرار داده و به شفاف سازی عوامل موثر در ظهور امام زمان (ع) پرداختند و همچنین حوادث بعد از ظهور را مورد بررسی قرار دادند.

ایشان در ادامه سخنان خود با انتقاد به برخی مواضع افراد ، بیان نمودند که متاسفانه  برخی  برداشت های استباه از دین باعث عقب ماندگی جوامع اسلامی در سطح دنیا شده است.

ایشان در ادامه به تحریفات دین اشاره نمودند و بر دقت مطلاعه بیشتر در مورد این تحریفات تاکید داشتند. پرسش و پاسخ های مرتبط نیز از دیگر بخش های این نشست بود.