فراخوان مناقصه عمومی واگذاری نگهداری ، راهبردی و تعمیرات تاسیسات مکانیکی ، الکترونیکی ، ابنیه بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در نظر دارد مناقصه خدمات بصورت حجمی بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی برای باردوم  امور واگذاری نگهداری ، راهبردی و تعمیرات تاسیسات مکانیکی ، الکترونیکی ، ابنیه بیمارستان با

شماره نامه  21110/711/7/  پ  در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت برگزار نماید. کلیه مراحل برگزاری مناقصه از دریافت اسناد مناقصه تا ارائه پیشنهاد مناقصه گران و بازگشایی پاکت ها از طریق درگاه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت  ( ستاد ) به آدرس WWW.SEtadiran.ir  انجام خواهد شد و لازم است مناقصه گران در صورت عدم عضویت قبلی ، مراحل ثبت نام در سایت مذکور و دریافت گواهی امضای الکترونیکی را جهت شرکت در مناقصه محقق سازند. تاریخ انتشار مناقصه در سامانه روزچهارشنبه98/9/20 ساعت  8:00 می باشد.

1- مهلت زمانی دریافت اسناد مناقصه از سایت : ساعت 19 روزچهارشنبه 98/9/27 می باشد.

2- مهلت زمانی ارائه پیشنهاد : ساعت 14 روزیک شنبه تاریخ 98/10/8 می باشد.

3- زمان بازگشایی پاکتها : ساعت 12 روز دو شنبه تاریخ 98/10/9 می باشد.

4- اطلاعات تماس با دستگاه مناقصه گزار جهت دریافت اطلاعات بیشتر درخصوص اسناد مناقصه : کرمانشاه ، بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی  امور اداری تلفن ( 12- 08337218211 ) می باشد.

5- سپرده شرکت در مناقصه بصورت ضمانتنامه  معتبر بانکی بدون قید و شرط و یا واریز نقدی 000/000/365 ریال به شماره حساب بانک صادرات 0104766695006  بنام بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی می باشد.

6- آخرین مهلت تحویل پاکت الف ب توسط شرکت کنندگان در مناقصه تا ساعت 15 روزیک شنبه مورخ 98/10/8 می باشد.

7- محل تحویل پاکت ( الف ب ) کرمانشاه ، بلوار شهید بهشتی ، ساختمان مرکزی ، طبقه سوم ، دبیرخانه محرمانه  می باشد.

8- محل بازگشایی پیشنهادات واصله در محل کرمانشاه ، بلوار شهید بهشتی ، ساختمان شماره ی یک دانشگاه علوم پزشکی ، طبقه اول ، دفتر مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی می باشد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات

بهداشتی درمانی کرمانشاه