دیدار روسای دانشگاه های استان با حضور حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی برگزار شد

نشست روسای دانشگاه ها با حضور حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی (رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها ) در روز شنبه مورخ 23/9/98 در سالن جلسات نهاد دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

این نشست با حضور روسا و مسولین دانشگاه هایی چون فنی و حرفه ای ، صنعتی ، فرهنگیان ، علمی کاربردی ، آزاد ، علوم پزشکی و رازی همراه بود.

در ادامه این جلسه روسای دانشگاه ها به بیان مشکلات ، نیاز ها و مسائل فرهنگی سیاسی دانشگاه ها پرداختند. و در ادامه موضوع حجت الاسلام رستمی عنوان کردند که دانشجویان در تمام زمینه ها باید مطالبات واقعی داشته باشند و مطالبات خود را در قالب گفتگو مطرح نمایند.