برگزاری شب یلدای شهدایی در خوابگاه پسرانه بوستان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

شب یلدای شهدایی در خوابگاه پسرانه بوستان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت فرارسیدن سالروز تولد شهید شاهرخ ضرغام (حر انقلاب) مورخ 30/9/98 برگزار شد.

شب یلدای شهدایی در خوابگاه پسرانه بوستان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  به مناسبت فرارسیدن سالروز تولد شهید شاهرخ ضرغام (حر انقلاب) مورخ 30/9/98 برگزار شد.

در طولانی ترین شب سال ؛خوابگاه دانشجویی پسرانه بوستان ،رنگ و بوی شب یلدایی متفاوت، به خود گرفت.

با توجه به همزمانی شب یلدا با سالروز تولد شهید والامقام شاهرخ ضرغام (حر انقلاب) به همت کانون شهدا دانشگاه علوم پزشکی ،مسابقه ی جذاب و پرطرفدار FIFAو PES 2020در محیط خوابگاهی دانشجویان برگزار، و با استقبال بی نظیر مواجه گردید .

حجت السلام افشار و همچنین روحانیت معزز خوابگاه بوستان با همان روحیه جوان پسند ، همراه با فعالین فرهنگی کانون شهدا در کنار این رویداد، به روشی متفاوت و چهره به چهره به گفتگوی فرهنگی و مذهبی در زمینه اهداف شهدا با دانشجویان پرداختند . در این رویداد نیز مستند زندگی شهید شاهرخ ضرغام برای عامه دانشجویان اکران گردید.