کسب عنوان دوم در جشنواره ی روابط عمومی های استان توسط روابط عمومی دانشگاه

دومین جشنواره ی روابط عمومی های برتر استان کرمانشاه با حضور پروفسور مولانا استاد برجسته ی علوم ارتباطات اجتماعی و مقامات محلی صبح روز سه شنبه 22/2/88 در سالن وحدت کرمانشاه برپا شد.

60 دستگاه در ارزیابی روابط عمومی ها و جشنواره شرکت کردند که دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عنوان دوم برترین روابط عمومی های استان را کسب کرده و لوح تقدیر به مدیر روابط عمومی و ریاست دانشگاه تعلق گرفت.

در این جشنواره روابط عمومی دانشگاه عنوان برترین غرفه این نمایشگاه را نیز از آن خود کرد.

گفتنی است سازمان جهاد کشاورزی مقام اول و شرکت های مخابرات و پالایشگاه مقام سوم را کسب نمودند. همچنین در بخش نظرسنجی بانک تجارت به عنوان رتبه اول، کمیته امداد امام خمینی ( ره ) رتبه دوم و بانک صادرات رتبه سوم را کسب کردند .

در بخش نوآوری و خلاقیت هیچ سازمانی حائز رتبه اول و دوم نشد و ادارات امور اقتصاد و دارایی و بازرگانی مشترکاً رتبه سوم را بدست آوردند .

در بخش ارتباطات مردمی هیچ سازمانی حائز رتبه اول و سوم نشد و اداره هواشناسی عنوان مقام دوم را کسب نمود .

در بخش ارتباطات درون سازمانی ، سازمان تبلیغات اسلامی و تأمین اجتماعی بطور مشترک رتبه اول را کسب کردند .

در بخش روابط عمومی الکترونیک بدون داشتن مقام اول و سوم، سازمان تبلیغات اسلامی و منابع طبیعی مقام دوم را بدست آوردند .

در بخش آموزش عمومی هیچ سازمانی حائز مقام اول نشد و اداره کل دامپزشکی رتبه دوم و جمعیت هلال احمر رتبه سوم را کسب نمودند .

در بخش اطلاع رسانی اداره منابع طبیعی رتبه اول و سازمان آموزش و پرورش رتبه دوم را کسب کرد و هیچ سازمانی شایسته رتبه سوم نشد .

در بخش نمایشگاهی نیز دانشگاه رازی و میراث فرهنگی به عنوان رتبه اول معرفی شدند .