و‌حدت رویه مبنای خدمت و فداکاری در مجموعه دانشگاه علوم‌پزشکی

رئیس ، معاون توسعه و مدیر بودجه دانشگاه با همراهی دکتر سلیمانی نماینده مردم کنگاور، صحنه و هرسین در مجلس شورای اسلامی و عضو هیأت امنای دانشگاه با دکتر تقوی نژاد معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی دیدار کردند.

دکتر سلیمانی نماینده مردم کنگاور، صحنه و هرسین در مجلس شورای اسلامی گفت : و‌حدت رویه، سلامت و توجه به مردم و تلاش همه جانبه برای انجام وظیفه، مبنای خدمت و فداکاری در مجموعه دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر سلیمانی گفت : انجام خدمات در مجموعه سلامت نیاز به نیروی انسانی، تجهیزات، ساختمان، امکانات و در کنار آن منابع مالی دارد.

او گفت : کرمانشاه در همه حوزه‌ها پتانسیل بسیار خوبی داشته و نیاز به حمایت مالی بیشتری از طرف وزارت بهداشت دارد.

همچنین دکتر تقوی نژاد معاون‌توسعه مدیریت و‌ منابع وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی گفت : ما در وزارت بهداشت از حمایت و راهنمایی جناب آقای سلیمانی همواره بهره برده ایم

او گفت : حمایت و توسعه حوزه سلامت در استان کرمانشاه با توجه به سابقه سال‌های دفاع مقدس وظیفه ماست.

در این نشست مباحثی همچون بودجه دانشگاه از محل بحران،چارت مراکز تحقیقاتی ، پیگیری پاداش بازنشستگی و مسایل مربوط به نیروی انسانی مطرح و دستورات لازم اخذ گردید .