اولین جشنواره منطقه ای نظام پیشنهادات در کرمانشاه برگزار می شود

مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه از برگزاری اولین جشنواره منطقه ای نظام پیشنهادات به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خبرداد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه غلامحسین پور اظهار داشت:این جشنواره با هدف جذب پیشنهادات کاربردی اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کلان منطقه غرب کشور برگزار خواهد شد .

وی اعلام کرد: علاقمندان می توانند برای شرکت در جشنواره و ارائه پیشنهاد خود به سامانه نظام پیشنهادات دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به آدرس estipend.kums.ac.ir:81 مراجعه کنند.

وی محورهای اصلی این جشنواره را بهبود روشهای انجام کار با هدف ایجاد نوآوری و افزایش رضایتمندی گیرندگان خدمت ، افزایش کارایی و اثربخشی در مدیریت منابع (انسانی، فیزیکی و مالی) ، بکارگیری شیوه های نوین صرفه جویی در هزینه ها و درآمدزایی با تاکید بر مصادیق اقتصاد مقاومتی اعلام کرد.

گفتنی است مهلت ارسال پیشنهادات ۲۰ بهمن ماه سال جاری می باشدو به پیشنهادات برتر که در کمیته های تخصصی جشنواره مورد تایید قرار گیرند جوایز ارزنده ای اهدا می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا را ببینید