دکتر مرادی: رسانه ها به صورت واقعی و ‌روشنگرانه در مساله خودکشی ورود کنند

نخستین کارگروه اجتماعی ، فرهنگی ، سلامت ، زنان و خانواده استان صبح امروز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رئیس دانشگاه با بیان اینکه رسانه ها به صورت واقعی و ‌روشنگرانه در مساله خودکشی ورود کنند گفت: مسایلی همچون خودکشی باید به صورت تخصصی، بررسی و برنامه های لازم در خصوص  پیشگیری از آن به صورت علمی تدوین شود.

دکتر مرادی اظهار داشت: خودکشی علل و‌ عوامل متعددی دارد و از جنبه های روانی ، جسمی ، اجتماعی ، اقتصادی و فرهنگی باید به آن نگریست.

وی افزود: در این امر مسایلی همچون افسردگی ، اضطراب ، مسایل هورمونی ، بزهکاری ، اعتیاد ، طلاق ، انزوای اجتماعی و ...  نقش مهمی دارند.

به گفته وی حمایت تخصصی ،خانوادگی و اجتماعی و نیز کمک رسانه ها می تواند فرد و اجتماع را در کاهش میزان اقدام به خودکشی یاری نماید.

دکتر مرادی تاکید کرد: رسیدگی و برنامه ریزی در این زمینه وظیفه همگان است و همه باید با عدم‌کتمان مشکلات اجتماعی با آموزش های لازم و جدی در این‌کار ورود کنند.