معاون غذا و دارو دانشگاه: شیر پاستوریزه در استان کرمانشاه سالم است

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به شایعات در فضای مجازی در خصوص مسمومیت شیر پاستوریزه بر سالم بودن این محصول لبنی در استان تاکید کرد.

دکتر محمدی قباد محمدی روز سه شنبه به ایرنا گفت: خوشبختانه شیر پاستوریزه موجود در استان کرمانشاه مورد تایید و سالم گزارش شده است.

او گفت: حد مجاز آفلاتوکسین در شیر پاستوریزه در کشور یک دهم ppb است و باتوجه به اینکه آفلاتوکسین شیر، از یک دهم بالاتر باشد میزان ppb شیر پاستوریزه در استان سه صدم ارزیابی شده است و این میزان برای شیر استان مجاز است.

وی تاکید کرد: مردم نگران شیر پاستوریزه عرضه شده در استان کرمانشاه نباشند زیرا به طور مداوم بازرسان معاونت از کارخانجات و بازار عرضه آن نمونه برداری کرده و گزارش می‌دهند بنابراین شیر مصرفی مردم هیچ مشکلی ندارد.

وی اضافه کرد: هم اکنون سرانه شیر و لبنیات در استان پایین تر از نرم کشوری است.