معاون درمان دانشگاه کسب رتبه اول مدیریت پرستاری دانشگاه را در بین دانشگاه‌های تیپ یک کشور تبریک گفت

‍
در پی کسب رتبه اول توسط مدیریت پرستاری دانشگاه در بین دانشگاه‌های تیپ یک کشور، معاون درمان دانشگاه با صدور پیامی این موفقیت را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

خدمت به مردم در هر لباسی که باشد توفیقی است از سوی خداوند متعال، گاه خداوند نعمت را بر بندگانش تمام می کند و کسوت و خدمتی زیبا برایشان رقم می زند.

در مسیر بهبود و درمان بیماران، اولین و آخرین گام، پرستاری است، تشخیص و درمان بدون پرستاری دوامی ندارند و درد التیام نمی یابد. مگر نه اینکه صبر، هنر پرستار است، پس چه زیباست که تاج افتخار صبر را به پرستارانمان، این هنرمندان عرصه درمان هدیه کنیم.

ضمن تقدیر از تلاش‌های مستمر، خالصانه و صادقانه جامعه پرستاری استان در ارائه خدمات درمانی به بیماران ، کسب رتبه نخست امور پرستاری در بین دانشگاه‌های تیپ یک کشور توسط این عزیزان را تبریک گفته و از خداوند متعال برای یکایک شان سلامتی و شادکامی آرزومندم.

دکتر روشنی
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه