نشست دانش افزایی اساتید دانشگاه با موضوع دعوت به زیبایی ها (امر به معروف و نهی از منکر) در سالن جلسات نهاد برگزار شد

نشست دانش افزایی اساتید دانشگاه  با موضوع دعوت به زیبایی ها (امر به معروف و نهی از منکر) در سالن جلسات نهاد برگزار شد
نشست معرفتی اساتید با موضوع دعوت به زیبایی ها ( امر به معروف و نهی از منکر) با حضور جمعی از اعضاء هیئت علمی دانشگاه و سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر توانایی در روز دوشنبه مورخ 14 بهمن ماه در سالن جلسات نهاد برگزار شد.

نشست معرفتی  اساتید با موضوع دعوت به زیبایی ها ( امر به معروف و نهی از منکر) با حضور جمعی از اعضاء هیئت علمی دانشگاه و سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر توانایی در روز دوشنبه مورخ 14 بهمن ماه در سالن جلسات نهاد برگزار شد.

در این نشست دکتر توانایی محوریت نشست را بر افزایش روحیه امر به معروف و نهی از منکر قرار داده  و ایشان علت کم توجهی به موضوع امر به معروف و نهی از منکر را ترس افراد از بیان این موضوع عنوان کردند.

در ادامه راهکار های سبک زندگی درست در جامعه و خانواده و همچنین مدیریت رفتار با اطرافیان و چالش ها و فرصت های آن مورد بررسی قرار گرفت.