مصاحبه رشته شغلی مددکاری اجتماعی در کرمانشاه به عنوان قطب غرب کشور

معاون توسعه و منابع دانشگاه گفت: با توجه به برگزاری آزمون استخدامی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور بصورت پیمانی توسط سازمان سنجش و اعلام نتایج آن، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بعنوان دانشگاه قطب غرب کشور جهت برگزاری مصاحبه در رشته شغلی مددکاری اجتماعی معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر ایمانی افزود: داوطلبین واجد شرایط از استانهای ایلام همدان کردستان و کرمانشاه بر اساس زمان تعیین شده در روزهای سه شنبه پانزدهم و چهارشنبه شانزدهم بهمن ماه جاری در این مصاحبه شرکت کردند.

وی گفت: این مصاحبه با فرم های استاندارد و  توسط تیم مجرب مصاحبه  آقای دکتر جوادی و خانم نوروزی بعنوان نمایندگان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و خانم دکتر سپیده دم بعنوان نماینده دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه انجام شد.