استان کرمانشاه یکی از بهترین مراکز پیوند مغز استخوان در کشور است

.
پروفسور اردشیر قوام زاده در نهمین کنگره سراسری سالیانه انجمن پیوند سلول های بنیادی و سلول درمانی و پرستاری پیوند در کرمانشاه گفت: ایران با بیش از یک هزار پیوند مغز استخوان تالاسمی، قطب این روش درمانی در جهان است و بزرگترین کشور در این زمینه محسوب می‌شود.

وی اظهار داشت: ۱۹مرکز پیوند مغز استخوان در کشور وجود دارد که کرمانشاه و تبریز از بهترین مراکز هستند.

وی گفت:بعد از تحصیل در خارج کشور برای خدمت به هموطنان به کشور بازگشتم و در بیمارستان شریعتی تهران بخش پیوند را با موانع متعدد راه اندازی کردم.

پرفسور قوام زاده بیان کرد:سال ۱۹۶۹ سه پیوند و بعد ۳۰ پیوند و سپس ۴۵۰ بیمار پیوند شدند و تکنیک پیوند سلول درمانی به ایران وارد شد.

وی افزود:امروز از اعضای خانواده برای پیونداستخوان به بیمار برای درمان استفاده می شود.

وی بیان داشت:استفاده از مغز استخوان اعضا خانواده از سلول خون بند ناف بهتر است .پیوند مغز  استخوان از نظر علمی و اقتصادی ارزشمندتر از سایر درمان‌ها در حوزه بیماران سخت درمان است.