فراخوان مناقصه عمومی یک مرحله ای واگذاری تاکسی سرویس ستاد دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال 1399

دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه درنظر دارد امور مربوط به نقلیه کارکنان (تاکسـی سـرویس ) سـتاد مرکزی خود را در سال 1399 با شماره ثبت 2098000262000138 از طریـق سـامانه تـدارکات الکترونیکـی دولـت برگـزار نماید.کلیه مراحل برگزاری مناقصه از دریافت اسناد مناقصه تا ارائه پیشنهاد مناقصه گران وبازگشایی پاکت ها از طریـق درگـاه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت(ستاد) به آدرس .ir setadiran.www انجام خواهـد شـد ولازم اسـت مناقصـه گـران درصورت عدم عضویت قبلی،مراحل ثبت نام درسایت مذکور ودریافت گواهی امضای الکترونیکـی را جهـت شـرکت درمناقصـه محقق سازند . تاریخ انتشار مناقصه درسامانه تاریخ 98/12/14می باشد /.

)1 مهلت زمانی دریافت اسناد مناقصه از سایت : ساعت 19 روز پنجشنبه تاریخ 98/12/22می باشد .

)2 مهلت زمانی ارائه پیشنهاد :ساعت 15 روز سه شنبه تاریخ 99/1/55 می باشد .

)3 زمان بازگشایی پاکتها : ساعت 9 صبح روز چهارشنبه تاریخ 99/1/6می باشد .

)4 اطلاعــات تمــاس بــا دســتگاه مناقصــه گــزار جهــت دریافــت اطلاعــات بیشــتر درخصــوص اســناد مناقصــه : بلــوار شــهید بهشتی –ساختمان مرکزی ( تلفن:38375161-083 )می باشد .

)5 ســـپرده شـــرکت درمناقصـــه 846/300/000ریـــال(هشتصـــدو چهـــل وشـــش میلیـــون وسیصـــد هـــزار ریـــال) بصـــورت ضــمانتنامه معتبــر بــانکی بــدون قیــد وشــرط ویــا واریــز نقــدی وجــه مــذکور بــه حســاب شــماره 0104173702007 بانــک صادرات شعبه مدرس (کرمانشاه)بنام دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه می باشد .

)6 محل تحویل پاکت ( الف )کرمانشاه،بلوار شهید بهشتی،ساختمان مرکزی،طبقه سوم،دبیرخانه محرمانه می باشد . )7 محــل بازگشــایی پیشــنهادات واصــله درمحــل کرمانشاه،بلوارشــهید بهشتی،ســاختمان شــماره ی یــک دانشــگاه علــوم پزشکی ،طبقه اول ،دفتر مدیریت پشتیبانی واموررفاهی می باشد .

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه