شبکه بهداشت و درمان شهرستان گیلانغرب در نظر دارد امور تهیه، پخت و توزیع سه وعده غذایی و میان وعدهای بیماران و کارکنان خود را در سال 1399 از طریق مناقصه عمومی یک مرحله ای به شرکت های واجد شرایط به شرح زیر واگذار نماید:

بسمه تعالی

شرایط:
برای شرکت در مناقصه معادل مبلغ450/000/000 ریال (چهارصدو پنجاه میلیون   ریال ) به صورت ضمانت نامه بانکی به مدت سه  ماه اعتبار و یا فیش واریزی به مبلغ مذکور به حساب شماره 0107628134006 بانک صادرات  به نام شبکه بهداشت و درمان شهرستان گیلان غرب ضمیمه پیشنهاد قیمت نماید.
نحوه ی تحویل مدارک:
با توجه به الزامات و ضرورت های موضوع مناقصه تعداد پاکات جهت بازگشایی در بار اول حداقل سه پاکت میباشد تحت عناوین پاکات الف و ب و  ج ، که لازم است پیمانکار پاکت الف خود را  علاوه بر بارگذاری در سامانه تدارکات الکترونیک دولت به صورت لاک ومهر شده درلفافه مناسب قرارداده وحداکثر تا ساعت  13  روز شنبه مورخ   1399/01/16 تحویل دفتر محرمانه حراست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه واقع در بلوار شهید بهشتی ساختمان شماره یک ،طبقه دوم نموده  و رسید دریافت نمایند. (ملاک اعتبار زمان این موضوع رسیدی است که توسط دبیرخانه محرمانه حراست دانشگاه صادرخواهدشد نه اداره پست) پاکات  ب و ج  نیز بایستی فقط در سامانه تدارکات الکترونیک دولت بارگذاری شود. قابل ذکر است که بارگذاری مدارک توسط پیمانکار به منزله قبول و تایید تمامی شرایط مناقصه میباشد. شرکت کنندگان در مناقصه بایستی ضمن بازدید از محل آشپزخانه و امکانات موجود با مطالعه دقیق شرایط مناقصه و پیوست های موجود  نسبت به شرکت در مناقصه اقدام نمایند.
تاریخ بازگشایی پیشنهادات ساعت 13 بعد ازظهر روز سه شنبه مورخ 1399/01/19  در محل دفتر مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه می باشد.

تاریخ دانلود اسناد از سامانه:   1399/1/11

اسناد و مدارک و مستندات تکمیلی در سامانه دولت قابل دسترسی میباشد.