هئیت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با ارتقای ۶ نفر از اعضای هیات علمی موافقت کرد

در سی و ششمین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه که امروز بیست و دوم اردیبهشت تشکیل شد با ارتقای ۶ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه موافقت شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دبیر هیات ممیزه دانشگاه عنوان کرد: در این جلسه با ارتقاء ۴ نفر استاد و ۲ نفر دانشیار اعضای هیات علمی موافقت به عمل آمد.

دکتر سیدزاده اعلام کرد دکتر مهرعلی رحیمی، دکتر مظفر ازنب، دکتر وحید فرنیا و دکتر علیرضا خاتونی از مرتبه دانشیاری به استادی ارتقاء یافتند و همچنین دکتر نادر سالاری و دکتر مسعود مدرسی
نیز از مرتبه استادیاری به مرتبه دانشیاری ارتقا پیدا کردند.

گفتنی است در ابتدای این جلسه از زحمات دکتر پورمتعبد دبیر قبلی هیات ممیزه و خانم قاسمی کارشناس قبلی این هیات تقدیر بعمل آمد.