دستگاه سی تی اسکن بیمارستان صحنه به بهره‌برداری رسید

دستگاه سی تی اسکن ۱۶ اسلایس بیمارستان صحنه روز شنبه با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به بهره‌برداری رسید.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: دستگاه سی تی اسکن ۱۶ اسلایس بیمارستان دکتر معاون صحنه یکی از جدیدترین محصولات کمپانی زیمنس آلمان به نام somatom go است.

دکتر «محمودرضا مرادی» افزود: برای خرید این دستگاه که از محل منابع داخلی دانشگاه تامین اعتبار شده ۲۵ میلیارد ریال برای آماده سازی محل و هزینه دستگاه ارز دولتی هزینه شده که نزدیک به ۶ میلیارد تومان معادل ارز آزاد است.

او گفت: دستگاه سی تی اسکن ۱۶ اسلایس در کنار سایر روش‌های تشخیصی ویروس کرونا کمک شایان توجهی به تشخیص و درمان بیماران این شهرستان خواهد کرد.

دکتر مرادی اظهار داشت: این دستگاه با حمایت و پیگیری‌های مستمر نماینده مردم شهرستان صحنه در مجلس شورای اسلامی و از طریق هیات امنای صرفه جویی ارزی خریداری شده است.

بیمارستان ۶۴ تختخوابی دکتر معاون شهرستان صحنه ۲۴ فروردین سال ۱۳۹۶ با ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار توسط وزیر وقت بهداشت افتتاح شد.