توفیق بزرگ‌استان‌/کرمانشاه در کرونا ؛ یک تجربه موفق برای کشور

وزیر بهداشت طی نامه ای خطاب به رئیس دانشگاه خدمات دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در برنامه‌ کنترل اپیدمی کووید-۱۹ را ارزشمند و یک "تجربه موفق" دانست .

در این نامه آمده است:

بر اساس گزارش ها، با موضوع "بازدید های انجام شده از برنامه اپیدمی کووید_۱۹ در آن دانشگاه" خدمات ارزشمندی انجام شده است که می توان به عنوان یک "تجربه موفق" به آن استناد نمود.

مجموعه اقدامات انجام شده و تلاش شبانه‌روزی و خستگی ناپذیر کارکنان مراکز بهداشتی، بیمارستان ها و ستاد های نظارتی آن دانشگاه جای تقدیر و تشکر فراوان دارد.

علی رغم اقدامات ارزشمند انجام شده، افزایش نسبی موارد بستری و میانگین نسبی موارد مرگ، بر لزوم آمادگی بیشتر خصوصا در مراکز تجمعی تاکید دارد.

امید است که با ادامه اقدامات ارزشمند قبلی و بکارگیری توصیه های کارشناسی در گزارشها، همچنان در کنترل اپیدمی موفق باشید.