۳۸۰ بیمار مبتلا به کرونا دربیمارستانهای استان بستری هستند

معاون درمان دانشگاه گفت: ۳۸۰ بیمار مبتلا به کرونا دربیمارستانهای استان بستری هستند.

دکتر روشنی روز دوشنبه در ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار داشت:در حال حاضر تعداد موارد بستری بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستانهای استان به ۳۸۰ مورد رسیده که از این تعداد ۱۷۶ نفر در بخش های ایزوله، ۱۴۵ بیمار در بخش های عادی،۵۹ بیمار در بخش های ویژه و در میان این بیماران ۲۱ بیمار به صورت اینتوبه تحت مراقبت و درمان هستند.

وی بیان کرد: آماده سازی بخشهای بیمارستانها جهت پذیرش بیماران کرونایی باتوجه به آمار بالای آنها این روزها ، اولویت اصلی معاونت درمان می باشد .

دکتر روشنی اعلام کرد:تعداد ۱۲ تخت ویژه در بیمارستان طالقانی آماده ی پذیرش بیماران کرونایی است که ازشب گذشته هم پذیرش داشته است ، ۳۰ تخت نیروی انتظامی ، ۴۰ تخت بیمارستان امام حسین ،۱۲ تخت ایزوله ی بیمارستان ۵۲۰ ارتش و بیمارستان شهدا نیز آماده ی پذیرش بیماران کرونایی میباشند.

همچنین در ادامه دکتر مرادی از انجام ۸۰۶ مورد آزمایش طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت:نخستین بار تعداد آزمایشات تشخیص قطعی کوویددر استان از ۸۰۰ مورد گذشت