اخبار

انعقاد تفاهم نامه همکاری جهت استفاده از ظرفیت خالی تولید مواد غذایی ​

انعقاد تفاهم نامه همکاری جهت استفاده از ظرفیت خالی تولید مواد غذایی ​
 
 مدیر مرکز رشد و فناوری سلامت دانشگاه گفت:دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در راستای سیاستهای تبیین شده در سال ۹۹ در جهت جهش  تولید، یکی از برنامه‌های کاری خود را تمرکز بر استفاده از ظرفیت خالی خطوط تولید استان و منطقه قرار داده است. 
 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر ورمیرا گفت:یک دستاورد قابل توجه در این رویکرد، ایجاد هم افزایی با صنعت و کاهش هزینه‌های تولید صنعتی فناوری های ایجاد شده در دانشگاه است.
 
وی اظهار داشت:پس از جلسات متعدد دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه و مدیریت کارخانه نان بامداد، واقع در شهرک صنعتی فرامان شهر کرمانشاه، با واگذاری استیجاری ظرفیت خالی خط تولید این کارخانه به فناوران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موافقت شد و نحوه تعامل طی تفاهم نامه ­ای در مدیریت توسعه فناوری دانشگاه تعیین گردید.
 
با توجه به این تفاهم نامه، فناورانی که در حوزه تولید مواد غذایی فعالیت می‌نمایند می‌توانند درخواست خود را جهت استفاده از این خط تولید به مدیریت توسعه فناوری دانشگاه ارائه نمایند.
 
۱ تیر ۱۳۹۹ ۱۱:۳۳

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید