معاون استاندار کرمانشاه: پیک کرونا را با کمترین هزینه سپری کنیم

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمانشاه گفت: باید برنامه‌ریزی ما به گونه ای باشد تا با ایجاد یک ظرفیت مناسب، پیک احتمالی یک ماه آینده کرونا را با حداقل هزینه پشت سر بگذاریم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر محمدابراهیم الهی تبار روز دوشنبه در ستاد مدیریت کرونا اظهارداشت: در کشور انتظاری که از کرمانشاه می رود انتظار بالایی است که به دلیل تجربیات موفق این استان در پشت سر گذاشتن بحران‌هایی مثل زلزله و سیل بوده است.

وی افزود: همانطور که در بحران های قبلی همه دستگاه‌ها، بخصوص بیمارستان‌های غیردانشگاهی پای کار بودند در این شرایط نیز انتظار می رود به دانشگاه علوم پزشکی کمک کنند تا بتوانیم از این بحران خارج شویم.

معاون استاندار کرمانشاه یادآور شد: این وظیفه ما است که در شرایط کنونی که تعداد زیادی از مردم دچار بیماری شده اند کاری کنیم که مردم از نظر درمان به زحمت نیفتند.