با راه اندازی رشته فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی در مقطع کارشناسی پیوسته موافقت شد

معاون آموزشی دانشگاه اعلام کرد:با راه اندازی رشته کارشناسی پیوسته فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موافقت شد.

پروفسور خزایی گفت:به استناد رای صادره در دویست و پنجاه و سومین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی مورخ 1399/2/21 با راه اندازی رشته فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی مقطع کارشناسی پیوسته در دانشگاه موافقت شد.

براساس مجوز ارسالی از سوی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی این مقطع با ظرفیت پذیرش 20 دانشجو برای یک دوره در رشته فوق می باشد و پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی نیز از سال تحصیلی 1400-1399 متوقف می گردد.

روابط عمومی دانشگاه کسب این توفیق ارزشمند را به تمامی مردم استان تبریک می گوید.