دکتر مرادی: دستگاه قضا همیشه حامی و پشتیبان سلامت است

رییس دانشگاه با دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه به مناسبت هفته قوه قضاییه دیدار کرد.

رییس دانشگاه گفت:ضمن تبریک هفته قوه قضائیه و گرامیداشت یاد استاد دکتر شهید بهشتی، از‌ زحمات شبانه روزی شما و همکارانتان که در راه اجرای عدالت در جامعه تلاش می کنید صمیمانه تقدیر و تشکر می کنم.

دکتر مرادی گفت:مردم در سایه عدالت احساس امنیت می کنند و دانشگاه علوم پزشکی نیز متولی سلامت جامعه است که این دو یعنی سلامت و امنیت مکمل یکدیگرند.

همچنین دادستان دادسرای عمومی و انقلاب کرمانشاه گفت:در این شرایط که بیماری کرونا در استان اوج گرفته، زحمات کادر درمان چندین برابر شده که جا دارد از زحمات مدافعان خط مقدم سلامت تشکر نمایم.

دکتر کرمی اظهار داشت:دستگاه قضا همیشه و در هر زمینه ای حامی و پشتیبان دانشگاه بوده و خواهد بود.

گفتنی است در این نشست برخی از مشکلات حقوقی دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و دستورات لازم در این خصوص توسط دادستان محترم کرمانشاه صادر شد.

دکتر مرادی را در این دیدار معاونین توسعه و درمان و مدیر حقوقی دانشگاه همراهی می کردند .