گاهنامه "خاتون" منتشر شد

مشاور رییس دانشگاه در امور بانوان و خانواده از انتشار گاهنامه "خاتون" خبرداد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر عباسپور نقش زنان در تامین بهداشت و سلامت جامعه بسیار حایز اهمیت دانست و گفت: آنان نه تنها مسئول سلامت خویش می باشند، بلکه بیشترین تاثیر را بر سلامت و بهداشت خانواده نیز دارند.

وی اظهار داشت:دفتر امور بانوان و خانواده دانشگاه در راستای تحقق اهداف خود در خصوص تامین و ارتقا دانش و آگاهی پرسنل در زمینه های مختلف معنویت، سلامت، روان شناسی و اجتماعی با کسب مجوز از شورای نظارت بر نشریات دانشگاه اقدام به تهیه و چاپ گاهنامه حاضر تحت عنوان «خاتون» نموده است.

دکتر عباسپور با بیان اینکه اولین شماره این نشریه با محوریت مطالبی در خصوص شیوع ویروس کرونا منتشر شد گفت:در این شماره مطالبی با عنوان معجزه معنویت،نیازهای تغذیه ای کودکان،تعادل بین کار و زندگی،بهبود روحیه،ویروس کرونا و روابط زوجین،کودکان قربانیان پنهان در بحران کرونا و ورزش و نقش آن در سلامت می خوانید.

وی با بیان اینکه این دفتر آماده دریافت مقالات همکاران عزیز جهت چاپ در شماره های آتی می باشد راههای ارتباطی با این دفتر را به طرق زیر اعلام کرد:
➡️ ۰۸۳۳۸۳۷۷۱۶۹
➡️W.office@kums.ac.ir