تولید بیش از ۱۰ هزار محتوای آموزشی مجازی در دانشگاه

معاون مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی از تولید بیش از ۱۰ هزار محتوای آموزشی مجازی در دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر سالاری با بیان اینکه باشیوع بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هم مثل سایر دانشگاهها به سمت آموزش فضای مجازی پیش رفت گفت: با معرفی سامانه ی نوید جهت بارگذاری محتواهای آموزشی کارگروهی در معاونت آموزشی دانشگاه تشکیل شد و اطلاعات اساتید و دانشجویان به روز رسانی و بارگذاری شد.

وی با اشاره به اینکه از جمله مشکلات در زمینه آموزش مجازی عدم آشنایی کافی اعضای هیات علمی با تهیه محتواهای الکترونیک در سامانه ی نوید بود گفت: به همین منظور کارگاههای وبیناری با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مجازی جهت توانمندسازی اعضای هیات علمی برگزار و علاوه بر آن در مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی نیز کارگاه هایی نیز به صورت فردی و به صورت گروهی جهت آشنایی همکاران گروه های آموزشی بالینی برگزار گردید.

دکتر سالاری افزود: ازسوی دیگر دانشجویان نیز به آموزش در این زمینه نیاز داشتند که در شبکه های مجازی به آنها آموزش صورت گرفت و هم اکنون 2720 دانشجو در بستر سامانه ی نوید از آموزش الکترونیک استفاده می کنند .

به گفته وی هماهنگی جهت استفاده از مرکز تولید رسانه های آموزشی در دانشکده های مختلف از دیگر اقدامات انجام شده در این مدت بود و جهت توسعه امکان برگزاری دروس به صورت مجازی همزمان و آزمون ساز فرادید ، همچنین امکان تاسیس مرکز آموزش مجازی در دانشگاه در آینده سروری اختصاصی معاونت آموزشی خریداری و در حال نصب است.

گفتنی است  حاصل تلاش اعضای هیات علمی در خصوص آموزش مجازی در حال حاضر تهیه ۱۰۶۲۰ محتوای آموزشی مجازی بود.