هرسین هم صاحب سی تی اسکن شد

مدیر نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعلام کرد: با پیگیری‌های مستمر تیم مدیریتی دانشگاه یک دستگاه سی تی اسکن ۱۶ اسلایس در بیمارستان شهدای شهرستان هرسین به بهره برداری رسید.

دکتر تورج شیرزادیان افزود: این دستگاه یکی از جدیدترین محصولات کمپانی زیمنس آلمان به نام somatom go است.
وی اضافه کرد: برای خرید این دستگاه که از محل منابع داخلی دانشگاه تامین اعتبار شده ۲۵ میلیارد ریال برای آماده سازی محل و هزینه دستگاه ارز دولتی هزینه شده که مبلغی نزدیک به ۶ میلیارد تومان معادل ارز آزاد می باشد.
دکتر شیرزادیان اظهار داشت: دستگاه سی تی اسکن ۱۶ اسلایس در کنار سایر روش‌های تشخیصی کروناویروس کمک شایان توجهی به تشخیص و درمان بیماران این شهرستان خواهد کرد.
مدیر نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: خرید این دستگاه از طریق هیات امنای صرفه جویی ارزی وزارت بهداشت و با ارز دولتی صورت پذیرفته است.