انتقال مصدومان حادثه آتش سوزی دولت آباد توسط اورژانس کرمانشاه

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه از انتقال مصدومان حادثه آتش سوزی دولت آباد توسط اورژانس کرمانشاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر رفیعی گفت:حدود ساعت ۱۱:۲۰ صبح امروز و در پی اعلام آتش‌سوزی در یک پارکینگ خودروهای سنگین در محله دولت‌آباد شهر کرمانشاه، بلافاصله ۸ دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک خودرو فرماندهی عملیات به محل اعزام شد.

وی اظهار داشت: در این حادث پنج نفر مصدوم شدند که یک نفر که به ظاهر راننده یکی از خودروها بود با وسیله شخصی و سه نفر از نیروهای خدوم آتش نشانی که در حین اطفاء حریق دچار سوختگی شدند با آمبولانس به بیمارستان انتقال یافتند و یک نفر نیز در محل مورد درمان سرپایی قرار گرفت.

دکتر رفیعی گفت:طبق اطلاعات به دست آمده، این آتش سوزی به دنبال تعمیر موتور یکی از خودروهای سنگین در این پارکینگ اتفاق افتاد و سپس به خودروهای دیگر نیز سرایت کرد و هشت دستگاه تانکر سوخت رسان در این حادثه دچار آتش سوزی شد.

به گفته ویآتش سوزی با تلاش ماموران آتش‌نشانی حدود ساعت ۱۳ مهار شد و امداد رسانی نیز خاتمه یافت.