کرمانشاه از نظر شیوع ویروس کرونا در وضعیت «زرد» است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: وضعیت استان کرمانشاه در راستای شیوع ویروس کرونا نسبت به گذشته بهتر شده و به طور کلی در وضعیت زرد هستیم.

به گزارش خبرگزاری روابط عمومی دانشگاه دکتر محمودرضا مرادی امروز در نشست ستاد مدیریت و‌ مقابله با کرونای استان، اظهار داشت: وضعیت استان کرمانشاه در راستای شیوع ویروس کرونا نسبت به گذشته بهتر شده و به طور کلی در وضعیت زرد هستیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر شهرستان‌های سرپل‌ذهاب ، کنگاور و پاوه در وضعیت قرمز به سر می‌برند، گفت: این وضعیت نتیجه عملکرد گذشته است و باید همه مواظب باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ادامه داد: افزوده شدن مراسم عروسی تا قبل از شروع ماه محرم نظارت و حساسیت بیشتری را می‌طلبد.

وی اضافه کرد:شب گذشته ۲۱۳بستری در بیمارستان ها داشتیم و امیدواریم با کمک مردم و حمایت مسوولان شاهد سیر نزولی بیماری در استان باشیم.

بازوند،استاندار کرمانشاه نیز، گفت: با نظر کارشناسی و‌ تخصصی دانشگاه علوم‌پزشکی ، تا وضعیت پایدار استان مجوز برگزاری هیچ نمایشگاهی داده نمی شود