فراخوان مناقصه عمومی یک مرحله ای واگذاری امور راهبردی و نگهداری تاسیسات بیمارستان حضرت رسول(ص) شهرستان جوانرود *********************************

شبکه بهداشت ودرمان شهرستان جوانرود در نظر دارد مناقصه عمومی یک مرحله ای واگذاری امورات خدمات و نظافت شش بخش بستری بیمارستان حضرت رسول(ص) شهرستان جوانرود را در سال 1399به شماره 2099000262000042 را از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت برگزار نماید کلیه مراحل برگزاری مناقصه از دریافت اسناد مناقصه تا ارائه پیشنهاد مناقصه گران و بازگشایی پاکتها از طریق درگاه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) به آدرس سایت .ir  HYPERLINK "http://www.setadiran/"WWW.setadiran انجام خواهد شد و لازم است مناقصه گران در صورت عدم عضویت قبلی ، مراحل ثبت نام در سایت مذکور و دریافت گواهی امضاء الکترونیکی را جهت شرکت در مناقصه محقق سازند تاریخ انتشار مناقصه در سامانه تاریخ  12/5/99 می باشد.
1- مهلت زمان دریافت اسناد مناقصه از سایت: ساعت 19 روز یکشنبه  مورخ  19/5/99 می باشد.
2- مهلت زمان ارائه پیشنهاد قیمت ساعت 15 روز شنبه مورخ 1/6/99 می باشد.
3-  زمان بازگشایی پاکتها ساعت 13 روز یکشنبه مورخ 2/6/99 می باشد.
4- اطلاعات تماس با دستگاه مناقصه گذار جهت دریافت اطلاعات بیشتر درخصوص اسناد مناقصه : کرمانشاه – شهرستان جوانرود- خیابان جانبازان – بیمارستان حضرت رسول(ص) – واحد امور عمومی  1-08346226850می باشد.
5- محل تحویل پاکت ( الف) کرمانشاه- بلوار شهید بهشتی – ساختمان مرکزی – طبقه سوم دبیرخانه محرمانه می باشد.
6-محل بازگشایی پیشنهادات واصله در محل کرمانشاه- بلوار شهید بهشتی – ساختمان شماره یک دانشگاه علوم پزشکی –
طبقـه اول ( دفتر مدیریت و پشتیبانی واحد رفاهی)  می باشد.
                                                                                         روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه