اخبار

با نخوردن چای بعد از غذا، خطر ابتلا به کم خونی را کاهش دهید

با نخوردن چای بعد از غذا، خطر ابتلا به کم خونی را کاهش دهید
مصرف چای با فاصله کوتاهی بعد از غذا، می‌تواند انسان را در معرض کمبود آهن و کم‌خونی قرار دهد.

با نخوردن چای بعد از غذا، خطر ابتلا به کم خونی را کاهش دهید

 

دکتر ابوالقاسم جزایری، مشاور تغذیه‌ای معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت و گو با خبرنگار وب‌دا ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: چای دارای ماده‌ای به نام «تانن» است که با آهن موجود در منابع گیاهی ایجاد ترکیبی به نام «تانات آهن» می‌کند و موجب دفع آهن از بدن می‌شود و این امر به ویژه برای افرادی که مبتلا به کم خونی و فقرآهن هستند، مضر بوده و کم خونی آنان را تشدید می‌کند.
وی ادامه داد: چای حاوی یک فاکتور ضد ویتامین B1 است و مانع استفاده بدن از ویتامین B1 می‌شود بنابراین نتیجه می‌گیریم که مصرف چای با فاصله کوتاهی بعد از غذا، می‌تواند انسان را در معرض کمبود آهن و نیز کمبود ویتامین B1 قرار دهد.
دکتر جزایری تصریح کرد: چنانچه مقدار آهن با ویتامین B1 در غذای انسان کافی نباشد، می‌تواند اثرات مضر قابل توجهی را از خود به جا بگذارد. بنابراین توصیه می‌شود. حتی‌المقدور یک یا دو ساعت بعد از صرف غذا، چای بخورند و همچنین از خوردن چای پررنگ پرهیز کنند. /203
۷ آذر ۱۳۸۹ ۰۸:۱۵

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید