انجام ۲هزار و ۷۰ مورد بازدید از وضعیت مطب‌ها و کلینیک‌های استان کرمانشاه

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از انجام ۲هزار و ۷۰ مورد بازدید از وضعیت مطب‌ها و کلینیک‌های استان کرمانشاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر ابراهیم شکیبا امروز در نشست استانی ستاد مقابله با کرونا، اظهار داشت: آمار مبتلایان به کرونا در استان مدتی است که روندی نزولی به خود گرفته ولی تداوم این روند به همکاری مردم بستگی دارد.

وی با اشاره به بازدید از مطب‌ها و کلینیک‌های استان در راستای مقابله با کرونا گفت: در حال حاضر۲ هزار و ۱۰۰ مطب ، کلینیک و آزمایشگاه و ۳۴۰ داروخانه در استان فعالیت می‌کنند.

به گفته دکتر شکیبا، در راستای مقابله با کرونا تا کنون ۲هزار و ۷۰ مورد بازدید از وضعیت مطب‌ها و کلینیک‌های استان کرمانشاه انجام شده است.

وی تصریح کرد: حدود ۲۰ درصد مطب‌ها و کلینیک‌های استان از نظر رعایت پروتکل‌های بهداشتی وضعیت مطلوبی ندارند؛ که تذکرات لازم به آن‌ها ابلاغ شده است.