تجلیل از آزادگان دانشگاه

به مناسبت 26 مردادماه سالروز ورود آزادگان به کشور در مراسمی از تعدادی از این عزیزان به نمایندگی از آزادگان دانشگاه توسط ریاست دانشگاه تجلیل و قدردانی شد.دکتر مرادی با تبریک این روز با اشاره به اینکه در دانشگاه تعدادی از همکاران ما از ایثارگران و یادگاران هشت سال دفاع مقدس هستند و این عزیزان افتخاری برای جامعه دانشگاهی محسوب می شوند و از بهترین نیروهای ما هستند. این مهم که اکنون ایران اسلامی شاهد پیشرفت های چشمگیری در عرصه های مختلف می باشد مرهون صبر و استقامت آزادگان، شهدا و رزمندگان غیور کشور هستند.

شاکری دبیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه نیز با تبریک این روز با اشاره به اینکه تعداد 15 نفر از همکاران دانشگاه از آزادگان سرافراز می باشند که تعدادی در ستاد دانشگاه و تعدادی هم در دیگر مراکز دانشگاه مشغول به خدمت هستند. به دلیل شیوع بیماری کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی از تعدادی از این عزیزان به نمایندگی تجلیل می شود.

آزادگان