به بهانه روز پزشک/ نمایی از خط مقدم مبارزه با کرونا در کرمانشاه از قاب دوربین

پزشکان استان کرمانشاه روز پزشک امسال را در حالی سپری کردند که تعدادی از همکاران خود را در راه مبارزه با ویروس کرونا از دست دادند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، روز پزشک امسال بسیار متفاوت از سال‌های گذشته و در نبود پزشکانی سپری شد که با وجود آگاهی جان خود را برای مبارزه با ویروس کرونا از دست دادند و هر اندازه که جامعه را به ماندن در خانه تشویق می‌کردند به ماندن خود در خانه و دوری از خدمت راضی نشدند.

هرچند همیشه بار سلامت جامعه بر دوش پزشکان و کادر درمان کشور بوده اما در بخشی از زمان‌ها از جمله دفاع مقدس و صحنه مبارزه با ویروس منحوس کرونا فداکاری پزشکان بیش از پیش بر همگان ثابت شد.

دانشگاه علوم پزشکی ایران , ویروس کرونا ,

در استان کرمانشاه نیز که دو بیمارستان تخصصی ویژه کرونا در نظر گرفته شده بود تعدادی از پزشکان و پرستاران در راه خدمت به بیماران مبتلا به کرونا به فیض شهادت نائل آمدند.

دانشگاه علوم پزشکی ایران , ویروس کرونا ,

همکاری و فداکاری و تلاش‌های بی‌وقفه پزشکان و پرستاران استان کرمانشاه سبب شد که این استان در اسفند ماه و همزمان با آغاز شیوع کرونا با پیک این بیماری مواجه نشود و بعد از مدت‌ها روز بدون فوتی ناشی از کرونا را سپری کرد.