دکتر نوری زاد : ما مسئول هستیم و باید پاسخگو باشیم

دکتر نوری زاد در مراسم تودیع و معارفه معاونین توسعه مدیریت و منابع ،و فناوری و تحقیقات دانشگاه گفت : اساساٌ با  تودیع و معارفه موافق نیستم و معتقدم در این آیین با رفتن یک سرباز  خاکریز به دست سرباز تازه نفس دیگر سپرده می شود.وی در این مراسم با اشاره به اینکه ما مسئول هستیم و باید پاسخگو باشیم افزود: وقت گذاری مدیران می تواند خیلی از چالش ها را برطرف کند و این مدیران هستند که با جهد و تلاش باید پاسخگوی کاستی ها باشند.

رئیس دانشگاه با اشاره به اینکه کسب رتبه سوم پژوهش دانشگاه در بین دانشگاه های تیپ 2 تنها حاصل تلاش 15 درصدی اعضاء هیئت علمی دانشگاه بود گفت : ما برای رسیدن به تیپ 1 شدن دانشگاه نیاز به تلاش و کوشش 100 درصدی داریم.

دکتر ابراهیم شکیبا و دکتر فرید نجفی از این پس سکان معاونت توسعه مدیریت و منابع  و معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه را به دست گرفتند.در پایان با اهدای لوح و هدایایی از زحمات دکتر فریبرز ایمانی و دکتر حبیب ا... خزایی تقدیر به عمل آمد.

۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۲:۵۴