فراخوان مناقصه عمومی یک مرحله ای واگذاری امور راهبردی و نگهداری تاسیسات بیمارستان حضرت رسول(ص) شهرستان جوانرود ( نوبت دوم)

فراخوان مناقصه عمومی یک مرحله ای واگذاری امور راهبردی و نگهداری تاسیسات
 بیمارستان حضرت رسول(ص) شهرستان جوانرود
*********************************

9به شماره 2099000262000053 را از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت برگزار نماید کلیه مراحل برگزاری مناقصه از دریافت اسناد مناقصه تا ارائه پیشنهاد مناقصه گران و بازگشایی پاکتها از طریق درگاه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) به آدرس سایت .ir  HYPERLINK "http://www.setadiran/"WWW.setadiran انجام خواهد شد و لازم است مناقصه گران در صورت عدم عضویت قبلی ، مراحل ثبت نام در سایت مذکور و دریافت گواهی امضاء الکترونیکی را جهت شرکت در مناقصه محقق سازند تاریخ انتشار مناقصه در سامانه تاریخ  6/6/99 می باشد.
1- مهلت زمان دریافت اسناد مناقصه از سایت: ساعت 19 روز پنجشنبه  مورخ  13/6/99 می باشد.
2- مهلت زمان ارائه پیشنهاد قیمت ساعت 15 روز دو شنبه مورخ 24/6/99 می باشد.
3-  زمان بازگشایی پاکتها ساعت 13 روز سه شنبه مورخ 25/6/99 می باشد.
4- اطلاعات تماس با دستگاه مناقصه گذار جهت دریافت اطلاعات بیشتر درخصوص اسناد مناقصه : کرمانشاه – شهرستان جوانرود- خیابان جانبازان – بیمارستان حضرت رسول(ص) – واحد امور عمومی  1-08346226850می باشد.
5- محل تحویل پاکت ( الف) کرمانشاه- بلوار شهید بهشتی – ساختمان مرکزی – طبقه سوم دبیرخانه محرمانه می باشد.
6-محل بازگشایی پیشنهادات واصله در محل کرمانشاه- بلوار شهید بهشتی – ساختمان شماره یک دانشگاه علوم پزشکی –
طبقـه اول ( دفتر مدیریت و پشتیبانی واحد رفاهی)  می باشد.
                                                                                         روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه