مزایده فروش تعداد یک دستگاه خودروی قابل شماره گذاری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه درنظر دارد مزایده فروش تعداد یک دستگاه خودروی قابل شماره گذاری خود را به شرح مذکور و با جزئیات مندرج در اسناد مزایده با بهره گیری از سامانه تدارکات الکترونیک دولت  HYPERLINK "http://www.setadiran.ir/"www.setadiran.ir و با شماره ثبت 1099000262000005  بصورت الکترونیکی به فروش برساند.
1)  زمان انتشار در سایت: ساعت 8 روزدوشنبه  تاریخ  31/6/99 می باشد.
2)   مهلت زمانی دریافت اسناد مزایده : ساعت  14 روز شنبه  تاریخ 12/7/99 می باشد.
3) تاریخ بازدید:از تاریخ 31/6/99 لغایت تاریخ 12/7/99از ساعت 8 صبح لغایت 15 عصرمی باشد.
4)مهلت ارسال پیشنهاد قیمت:تا ساعت 15 روز شنبه تاریخ 12/7/99 می باشد.
5)رمان بازگشایی پاکتها:ساعت 12 روز یکشنبه تاریخ 13/7/99 می باشد.
4)   محل بازگشایی پیشنهادات واصله درمحل کرمانشاه،بلوارشهید بهشتی،ساختمان شماره ی یک دانشگاه علوم پزشکی ،طبقه اول ،دفتر مدیریت پشتیبانی واموررفاهی می باشد.
5)   اطلاعات تماس  با دستگاه مزایده گزار جهت دریافت اطلاعات بیشتر درخصوص اسناد مناقصه : بلوار شهید بهشتی –ساختمان مرکزی –امور قراردادها (تلفن:38375161-083 )می باشد.
6)   سپرده شرکت در مزایده مبلغ 000/000/12 ریال (دوازده میلیون ریال) بصورت ضمانتنامه معتبر بانکی بدون قید وشرط ویا واریز نقدی وجه مذکور به حساب شماره 0104173702007 بانک صادرات شعبه مدرس (کرمانشاه)بنام دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه می باشد.
7)    محل تحویل پاکت( الف و ب ) کرمانشاه،بلوار شهید بهشتی،ساختمان مرکزی،طبقه سوم،دبیرخانه محرمانه می باشد.
8)ضمناً رعایت موارد ذیل الزامی است:
8-1)برگزاری مزایده صرفاً از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت می باشد و کلیه مراحل فرآیند مزایده شامل خرید و دریافت اسناد  مزایده پرداخت تضمین شرکت در مزایده (ودیعه)،ارسال پیشنهاد قیمت،بازگشایی پاکات،اعلام به برنده و ... در بستر سامانه از این طریق امکان پذیر می باشد.
8-2)پیشنهاد می گردد قبل از ارائه پیشنهاد از خودرو موضوع مزایده بازدید بعمل آورید.
8-3)علاقه مندان به شرکت در مزایده می بایست جهت ثبت نام و دریافت گواهی الکترونیکی(توکن) با شماره ذیل تماس حاصل نمایند:
مرکز پشتیبانی و راهبری سامانه:41934-021
اطلاعات تماس دفاتر ثبت نام سایر استانها در سایت سامانه تدارکات الکترونیک دولت( HYPERLINK "http://www.setadiran.ir/"www.setadiran.ir) بخش "ثبت نام/پروفایل مزایده گر"موجود می باشد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات
بهداشتی درمانی کرمانشاه