اخبار

مسئولان نگاه متفاوت تری به دانشگاه علوم پزشکی نسبت به سایر دانشگاهها داشته باشند

مسئولان نگاه متفاوت تری به دانشگاه علوم پزشکی نسبت به سایر دانشگاهها داشته باشند


دانشگاه در بحران‌ها آماده خدمات‌رسانی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: دانشگاه همواره در بحران‌ها و شرایط دشوار در حال ارائه خدمت و فعالیت بی وقفه است و مسوُولان باید نگاه متفاوت تری نسبت به سایر دانشگاهها به این دانشگاه داشته باشند.

دکتر «محمودرضا مرادی» روز سه‌شنبه در نشست هم اندیشی مسوُولان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با دکتر «ابراهیم عزیزی» نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی افزود: علاوه بر بحث آموزش دانشجویان که اکثر آنها پس از دانش آموختگی و متناسب با آموزش هایی که دیده اند در بخش های مختلف بهداشتی درمانی بکار گیری می شوند در حوزه خدمات نیز چهار معاونت توسعه، درمان، بهداشت و غذا و داروی دانشگاه خدمات و اقدامات قابل توجهی در راستای حفظ و ارتقا بهداشت و سلامت مردم استان صورت می گیرد.

او گفت: این خدمات از نقطه صفر مرزی گرفته تا شهرها و مرکز استان بدون وقفه و به صورت ۲۴ ساعته و حتی گاها به صورت اورژانسی به مردم استان ارائه می شود.

وی اظهار داشت: در بحران ها فعالیت ما در بخش های مختلف دانشگاه بیشتر خواهد شد و مدیریت و کنترل موارد پیش آمده به حیطه اختیارات دانشگاه افزوده می شود و به دنبال آن با مشکلات و کمبودهایی نیز مواجه خواهیم شد.

او تصریح کرد: در چند سال گذشته بحران های زیادی از جمله سیل و زلزله را در استان پشت سر گذاشته ایم و در این میان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تمام توان خود را در امداد رسانی به مصدومان داشته است .

وی یادآوری کرد: همچنین در سال های اخیر با تلاش ها ی صورت گرفته توانستیم ارائه خدمات و تامین تجهیرات و امکانات لازم بهداشتی درمانی را در سه دوره راهپیمایی اربعین حسینی را به بهترین نحو در استان مدیریت کنیم.

نیاز به همراهی بیشتر مسوُولان داریم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: در حال حاضر نیز که با شیوع بیماری کرونا ، دانشگاه به صورت اختصاصی درگیر شده است ، تمام تلاش من و همکارانم در راستای کنترل بیماری در استان و ارائه خدمات مطلوب به بیماران و تامین تجهیزات بیمارستانها برای درمان آنها است.

دکتر مرادی افزود: کرونا دانشگاه های علوم پزشکی را تحت تاثیر قرار داده به طوری که اگر از سوی دولتمردان و مسئولان همراهی لازم صورت نگیرد با مشکل مواجه خواهیم شد.

او گفت: تعداد ۱۵ هزار نیرو در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مشغول به کار هستند و حدود پنج هزار دانشجو نیز در این دانشگاه اکنون تحصیل می کنند.

به گفته او ۱۰۰ گروه آموزشی ، ۲ پژوهشکده ، تعداد ۱۸ بیمارستان آموزشی و غیر آموزشی ، ۱۴ شبکه بهداشت و درمان و ۹ دانشکده زیر نظر این دانشگاه فعالیت دارند.

وی تصریح کرد: این در حالیست که بودجه ای که به دانشگاه اختصاص یافته متناسب با هزینه ها و نیازمندی های دانشگاه نیست و نصف این بودجه نیز باید از طریق درآمدهای اختصاصی دانشگاه تامین گردد.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام اینکه براساس برآوردهای صورت گرفته هر بیمار کرونایی حدود ۲۰ میلیون تومان هزینه به دانشگاه و بیمار تحمیل می کند، گفت: بنابراین برون رفت از این بحران و این مساله نیازمند تخصیص بودجه مناسب به دانشگاه علوم پزشکی است.


دکتر مرادی افزود: همچنین با توجه به شیوع کرونا درآمدهای اختصاصی بسیار کاهش یافته و مخارج درمان و تامین تجهیزات افزایش پیدا کرده است.

او گفت: دانشگاه از نظر تامین نیروی انسانی با کمبود مواجه است و باوجود اینکه در سال های گذشته تعداد زیادی از نیروها بازنشسته شده اند اما ردیف استخدامی بسیار کمی به دانشگاه اختصاص یافته است.

وی تصریح کرد که دانشگاه مجبور است این کمبود نیرو را با استخدام نیروی شرکتی و پرداخت حقوق آنها از درآمد اختصاصی دانشگاه برطرف نماید که این مساله کار دانشگاه را مضاعف کرده است.

وی با اعلام اینکه پرسنل دانشگاه علوم پزشکی تحت فشار زیادی هستند و حداقل توقعی که دارند دریافت به موقع حقوق و کارانه آنهاست، گفت: با تلاش های صورت گرفته تنها موفق به پرداخت تنها ۶ ماه از کارانه پرسنل شده‌ایم و حدود ۶ ماه دیگر هنوز پرداخت نشده است.

وی یادآوری کرد: حقوق اعضای هیات علمی دانشگاه نیز با توجه به فعالیت هایی که در زمینه های مختلف آموزشی و تحقیقاتی انجام می دهند و با توجه به شرایط موجود باید افزایش یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه یادآوری کرد: برطرف شدن تمام این مشکلات و اختصاص بودجه لازم در راستای ارائه خدمات مطلوب و در خور مردم استان کرمانشاه تنها با حمایت نمایندگان استان و پیگیری های مجدانه و دلسوزانه آنها امکان پذیر است.

دکتر مرادی ابراز امیدواری کرد از ظرفیت همه نمایندگان برای توسعه برنامه های دانشگاه و ارائه خدمات شایسته به مردم استان بهره مند شویم.

فوت ۱۱بیمار کرونایی در کرمانشاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با اعلام اینکه در شبانه‌روز گذشته هر ۲ ساعت یک کرمانشاهی براثر کرونا درگذشت، تعداد موارد فوت در اثر ابتلا قطعی به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در استان را ۱۱ نفر اعلام کرد.

مرادی با بیان اینکه از ۱۱ مورد فوت در اثر ابتلا قطعی به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، چهار مورد فوت مربوط به شهرستان کرمانشاه است، افزود: همچنین در شبانه‌روز گذشته در شهرستان‌های اسلام‌آبادغرب سه نفر، هرسین ۲نفر، روانسر یک نفر و جوانرود یک‌ نفر در اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

به گفته او با احتساب موارد فوت در ۲۴ ساعت گذشته، مجموع جان‌باختگان در اثر ابتلا به کرونا در استان کرمانشاه از ابتدای اپیدمی تاکنون به ۷۱۰ نفر رسید.

وی ادامه داد: در شبانه روز گذشته ۶۵ مورد بیمار مثبت بستری مبتلا به کرونا در استان شناسایی شدند و جمع موارد مثبت بستری به پنج هزار و ۲۳۵نفر رسید.

دکتر مرادی اظهار داشت: همچنین در ۲۴ ساعت گذشته ۱۸۵مورد بیمار مثبت سرپایی نیز در استان شناسایی شدند و جمع موارد سرپایی مثبت در استان به ۱۷هزار و ۶۲ نفر رسید.

به گفته او اکنون ۵۶۵ بیمار مربوط به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند.
۲۳ مهر ۱۳۹۹ ۰۹:۲۶

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید